Jongenscoaching

 

Als een tiener vastloopt, dan loopt hij vast in zijn ontwikkeling van jongen tot man. Samen gaan we bekijken hoe we hier weer beweging in kunnen krijgen.

Jongens hebben zo hun eigen problemen. Vanuit de wetenschap dat jongens moeilijk bij hun gevoel kunnen komen en dat beweging helpt om hun taalcentrum te openen ga ik bij voorkeur naar buiten om te wandelen of te kanoën.

Gedurende het traject worden diverse methodieken gebruikt. Van het voeren van gesprekken tot fysiek bezig zijn. Dat kan hout hakken zijn, doen van psychofysieke oefeningen, verdedigingssport, struinen in de natuur etc.

Mijn gereedschapskist bestaat uit: levenservaring, 3 decennia begeleiding en coaching van pubers, ervaring als master in learning bij Wellantcollege, buitensport, trainer van mannengroepen, survivaltechnieken, lichaamswerk, sjamanisme, kennis van de natuur, muziek en dans als bewegingsinstrument, interesse in spiritualiteit. Daarnaast ben ik gecertificeerd rots & water trainer, geef ik lezingen over 'jongens een slag apart' en heb een positieve levenshouding. Voor jongens kan ik een rolmodel zijn en dat is misschien wel het grootste winstpunt als je jouw zoon door een man als ik ben laat begeleiden.

Investeren in geluk

Wat is de maatschappelijke betekenis van mijn werk? Ik zie dat er een geweldige generatie aankomt. De millennium-kinderen die met een frisse blik een nieuw soort maatschappij gaat oprichten. Een samenleving waarin het draait om welzijn en geluk in plaats van welvaart en bezit. De Wildeman wil de jongens van nu ondersteunen om straks krachtige, zelfbewuste mannen te worden. Daardoor zal jouw zoon nog beter in staat zijn om dat te doen wat nodig is.

Dat kan ik helaas niet gratis doen, dus vraag ik een bijdrage voor mijn diensten. Voor mij is mijn maatschappelijke bijdrage belangrijker dan de prijs die jij ervoor betaald. Dus, als de gevraagde investering voor jou niet haalbaar is, schroom dan niet om daarover met mij in contact te treden. We komen er samen wel uit. Heb je echter genoeg te besteden? Besef dan dat jouw investering mij de energie geeft om meer jongens te ondersteunen.

Tarieven

Het intakegesprek of kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer een half uur.

Een coaching sessie is 75 euro per uur. Een sessie duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur.

Voor bedrijven en zelfstandigen die de BTW aftrekken gelden de tarieven ex 21% btw.

 

Na de eerste sessie wordt een plan van aanpak gemaakt. Er zijn ongeveer 3- 8 vervolgbijeenkomsten nodig waarbij de Reis van de Held en de zeven mannelijke archetypen leidend zullen zijn.