Tonzon Lingewaard

Welkom op de pagina van Tonzon Lingewaard / uw vertrouwd TONZON-installateur Loek van der Lans. Ik woon in Bemmel en Lingewaard is mijn werkgebied. U wilt waarschijnlijk weten of ik capabel ben om de vloer- en bodemisolatie van de firma Tonzon op de juiste manier aan te brengen. En terecht, u doet een flinke investering en wilt het beste resultaat.

Het aanbrengen van bodemfolie en thermokussens met een zeer hoge isolatiewaarde vragen vakmanschap en ervaring. Alleen als het materiaal op de juiste wijze wordt aangebracht kunnen deze hoge waardes gehaald worden. Koudebruggen dienen vermeden te worden en het materiaal dient naadloos van wand tot wand te worden aangebracht.

Ervaring: Ik heb het vak geleerd van Nico van Rixel die onder firmanaam Rix-all al 6 jaar vloeren isoleert met Tonzon-materialen. Samen met hem heb ik reeds tientallen huizen in de Zaanstreek comfortabeler en warmer gemaakt. Geen enkele kruipruimte is hetzelfde en elke keer opnieuw moeten we oplossingen bedenken om de klus zo goed mogelijk te klaren. Dit lukt alleen door meters te maken. Daarvan heb ik er inmiddels al heel wat opzitten.

Ton Willemsen, de uitvinder en oprichter van Tonzon heeft de installateurs met wie hij in zee gaat, het predicaat ‘Vertrouwd Installateur’ gegeven. Het werk van deze vakmensen wordt steekproefsgewijs regelmatig gecontroleerd door firma Tonzon zelf. Deze bedrijven gebruiken uitsluitend de via Tonzon verstrekte materialen. Daardoor kan Tonzon 10 jaar garantie garanderen. Zelfs als mijn bedrijf voortijdig zou stoppen met isoleren wordt de garantie automatisch door Tonzon overgenomen. U als klant hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. En zo hoort het ook.

Als mens, vader en ondernemer ben ik mij bewust dat we zuinig moeten zijn met de aarde. Daarom werk ik het liefste met materialen die het milieu zo weinig mogelijk schade berokkenen en een zo hoog mogelijke energiebesparing opleveren. Voor mij geeft dat een goed gevoel en u kunt vanaf dag 1 meteen ervaren dat uw vloer warmer wordt en warm zal blijven. Ik sta voor 100% achter Tonzon. U ook?

Referenties: indien u van anderen wilt horen of zij tevreden zijn over mijn werk als vertrouwd Tonzon-installateur kunt u mij bellen. Dan zal ik u met hen in contact brengen.

Als u meer wilt weten over Tonzon: http://tonzon.nl/vloerisolatie/

Mijn gegevens zijn:
De Wildeman-workshops
Loek van der Lans
Meander 58
6681TE Bemmel
info@de-wildeman.com
Telefoon 06-44492964
Bank NL47 TRIO 0390 3912 12
KvK. Arnhem 6032 8541
BTW. 1235 9559 9 B01

Watermerk Loek

Loek